Cosulete de parmezan

de Miha in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2009 | 13267 vizualizari

COMENTARII (12)

Bunica 1

23.09.2009, 14:24

Mai, mai , mai ! Cred ca umplute cu salata de ciuperci cu piept de pui sunt deosebite (dupa gustul meu).Miha, ar trebui sa deschizi un curs de inventivitate culinara.

Miha 1

23.09.2009, 14:25

Miha 1

26.09.2009, 21:46

Nu stiam ca se pot face si fursecuri din parmezan. Ne dai si noua reteta Cristofor?

ionix 1

30.09.2009, 10:23

offff, arata super tare... mi-ar placea sa-ncerc sa fac si eu... cand ai musafiri sunt perfecte

Miha 1

30.09.2009, 11:34

Sunt foarte usor de facut si de efect. Se pot face si mai mici,pe fundul unui pahar de exemplu.Ma gandesc ca ar arata mult mai bine pe platoul cu aperitive.

ionix 1

30.09.2009, 11:53

ahhhhhhhh chiar ca... super tare... o sa incerc cu siguranta... vai ce foame-mi este

Oana 1

01.10.2009, 12:35

Ce frumoase sunt! Chiar ca facute mai mici sunt mai de efect . Nu merge cu parmezan din ala la plic, razuit deja?

Miha 1

01.10.2009, 13:31

Ba e bun si ala. Parmezan sa fie. Si daca e gata razuit cu atat mai bine.

Miha 1

03.10.2009, 10:56

Din cascaval n-am incercat,dar voi incerca. Parmezanul nu prea-mi place.

elena1988 1

04.03.2011, 09:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu ricotta si pesto