Cosulete umplute cu crema de branza

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 22 Ian 2014 | 10828 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta proaspete
  • crema de branza
  • ulei sau unt topit pentru uns foile
  • frunze de patrunjel pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete umplute cu crema de branza:

Desfacem foile de placinta. Luam o foaie pe care o ungem cu ulei sau unt topit. Punem suprapuse, ungand fiecare foaie in parte, 4 foi de placinta. Taiem patrate de aproximativ 10/10 cm cu care captusim forma de briose. Se da la cuptor si se tine 2-3 minute pana prind o culoare usor maronie.

Lasam sa se raceasca in forma ,apoi le scoatem si le umplem cu crema de branza.

Decoram cu frunze de patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete umplute cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]