Cotlet de porc cu chutney de smochine

de papabundetot in Porc, 2 Sep 2013 | 4270 vizualizari

COMENTARII (20)

Merisor 1

02.09.2013, 21:22

Valclaudia 1

02.09.2013, 21:24

cred ca indraznesc sa cer o portie mica pana nu se strange lumea...

Constelatialeu 1

02.09.2013, 21:27

Numai ''sofisticatenii'' se gatesc pe aici....ma las de bucatareala...

MotanLaOale 1

02.09.2013, 21:28

Corinuta 1

02.09.2013, 21:30

Asa e Cleme, hai sa ne lasam de bucatarit si sa ne-apucam de mancat

FlaviaD 1

02.09.2013, 21:35

Arata bine

Constelatialeu 1

02.09.2013, 21:38

Ca bine zici, Corinuto..

Lia_ 1

02.09.2013, 21:48

chiar special! ...

M-am dat si eu cu cateva retete cu iz dulceag dar nu ma prea omor. Imi placeau insa mancarurile cu prune uscate si aia cu gutui pe care le faceau mama si bunica. ai mei insa nu mananca si nu fac.

Cleme si Corina

Bunica 1

02.09.2013, 22:11

Cam bun!

Bya Ralu 1

02.09.2013, 22:17

cred ca e super

Dea_Dea 1

02.09.2013, 22:17

Ce combinatie interesanta

alilianaa 1

02.09.2013, 23:01

minunat...

Angelina_Elena 1

02.09.2013, 23:04

Numai retete pe alese ne aduci!

babi5 1

03.09.2013, 07:57

kukibella 1

03.09.2013, 08:24

papabundetot 1

03.09.2013, 09:07

ianculubita 1

03.09.2013, 11:23

Voi incerca si eu acest chutney pe care-l intalnesc foarte des

karla 1

03.09.2013, 11:25

Rocsi 1

03.09.2013, 11:27

Yamiiii, yamiii

epurasha2bb 1

03.09.2013, 19:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu crusta de mustar