Cotlet de porc cu os la cuptor!

de Panacris in Porc, 19 Iun 2013 | 10799 vizualizari

 

Un fel principal sățios!

 

INGREDIENTE

  • cotlet de porc cca. 1500 g într-o bucată,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • boia de ardei dulce,
  • ciuperci albe cca. 500 g,
  • ceapă roșie cca. 3 bucăți,
  • ardei verde 1 bucată,
  • ulei de măsline,
  • bacon cca. 50 g,
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu os la cuptor!:

Cotletul se feliază după forma oaselor și se asezonează de sare, piper și boia, și se așează înt-un vas tremorezistent.

Ciupercile, ceapa să ardeiul se curăță. Ceapa și ardeiul se feliază, apoi  se așează între  feliile de carne. Pălăriile ciupercilor se umplă cu bacon și se așează de jur, împrejurul cotletului.  Se introduce vasul cu cotletul, în cuptorul preîncins, ptr cca. 15 minute la foc iute, neacoperit. După aceea se acoperă și se lasă la înăbușit, cca. 40 minute, la foc mic, eventual se stropește cu puțin vin alb sec sau apă, după gustul fiecăruia.

Se servește ca atare sau alături de diverse garnituri ;)

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu os la cuptor!" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet la cuptor cu piure de cartofi