Cotlet de porc cu sos de mustar si ketchup la multicooker

de Bya Ralu in Porc, 14 Iul 2016 | 6251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati cotlet de porc
  • 1 ceapa alba mare
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura ketchup
  • 1/2 leg cu marar
  • vegeta/piper
  • apa
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu sos de mustar si ketchup la multicooker:

Bucatile de carne se condimenteaza,se pun pe rand la prajit in multicooker, se seteaza la functia Fry, se pune ulei de masline si rumenim usor pe rand bucatile de carne (atentie sa nu le ardeti).

Se pun bucatiile rumenite in Multicooker, punem apa cat sa acopere si ceapa tocata marunt,setam functia Boil pentru 40 minute.

Daca scade apa se mai adauga putin.

Intr-un castron amestecam mustarul cu ketchup si marar tocat marunt.

Il subtiem cu putina apa si turnam in vas peste carne.

Se mai lasa 5-10 minute dupa care se poate servii

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de mustar si ketchup la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]