Cotlet de porc evantai

de andremys in Porc, 8 Apr 2013 | 28013 vizualizari

 

o reteta spectaculoasa pt sarbatori si evenimente importante

 

INGREDIENTE

  • un cotlet dezosat de un kg
  • 2 rosii
  • 500 gr cascaval
  • 3 linguri de mustar
  • vin rosu
  • 2 catei usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc evantai:

Luam cotletul si il felim dar nu de tot, feliem in asa fel incat baza sa ramana intreaga. Taiem rosiile si cascavalul felii, iar separat zdrobim usturoiul pe care il amestecam cu mustarul. Ungem fiecare felile cu acest sos, dupa care umplem fiecare felie cu rosie si cascaval. Punem carnea in folie de aluminiu, o stropim cu putin ulei de masline si vin, sare, piper dupa care o acoperim complet cu folia de aluminiu si o punem intr-o tava la cuptor in jur de o ora.

TIPS-URI

1

eu am folosit ca si garnitura ananas la gratar

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc evantai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

ieri la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

ieri la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

ULTIMELE COMENTARII

kobix40803

Hello. That is exactly the kind of site https://typespaceapp.com/ is. It offers everything you need for a great experience: instant withdrawals, a variety of games, ease of use and fair conditions. Here you can enjoy the game without unnecessary delays, knowing that every step will be transparent and convenient.

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor