Cotlet de porc evantai

de Sidy in Porc, 10 Mai 2013 | 13146 vizualizari

 

O friptura frageda, rumena si aspectuoasa cu care va puteti impresiona musafirii la mesele festive....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cotlet de porc
  • 200 g muschi tiganesc
  • 200 g cascaval felii
  • 1 lingura mustar fin
  • 2 rosii
  • 200 ml vin
  • 2 linguri ulei de masline
  • frunze patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc evantai:

Facem o pasta din ulei, mustar condimente si frunze tocate de patrunjel cu care ungem cotletul bine pe toate partile.

Feliem apoi cotletul dar nu pina jos ci cu 1 cm mai putin.

Intre feliile taiate asezam cate o felie de muschi tiganesc si una de cascaval.

Strangem apoi feliile de cotlet cu  o sfoara alimentara si o legam bine.

Deasupra cotletului asezam cateva frunze de patrunjel verde si felii de rosii, apoi punem cotletul intr-un vas termorezistent uns cu putin unt.

Adaugam in vas vinul si-l dam la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade pentru aproximativ o ora pina este bine rumenit.

La servire feliem cotletul si il servim cu cartofi noi fierti pe jumatate, apoi copti in cuptor , dupa ce au fost facuti cu ulei amestecat cu patrunjel verde tocat.

Servim cotletul cu cartofi si salata verde.

Pofta mare sa aveti !

TIPS-URI

1

Din cand in cand ungeti cotletul din cuptor cu sosul format in tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc evantai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]