Cotlet de porc in cidru, cu garnitura de mere coapte

de katty in Porc, 3 Ian 2017 | 3304 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata cotlet fara os si grasime (1,5 kg)
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru uscat
  • 250 ml cidru
  • boia iute
  • 2 foi de dafin
  • 6-8 mere acrisoare ptr garnitura
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in cidru, cu garnitura de mere coapte:

Masati carnea bine cu un amestec de sare, piper, boia iute si cimbru. Asezati bucata de carne intr-un vas. Puneti foile de dafin si turnati cidrul. Acoperiti vasul si lasati carnea la fragezit cateva ore sau de seara pana dimineata, la rece. Intoarceti din cand in cand bucata de carne pe ambele parti. Incingeti cuptorul la 190 de grade C si puneti vasul cu carnea. Lasati 15 minute, apoi reduceti caldura  si lasati carnea sa se gateasca incet, pentru aprox 90 de minute. La jumatatea timpului, intoarceti carnea pe partea cealalta. Cu 15 minute inainte, luati capacul si lasati carnea sa se rumeneasca. Asezati merele intr-o tava si puneti-le si pe ele la copt. Serviti carnea cu garnitura de mere coapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in cidru, cu garnitura de mere coapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

laur1986 1

04.01.2017, 15:14

Oferta utila: castiguri acasa. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:[email protected]

MotanLaOale 1

05.01.2017, 08:44

dantes 1

08.01.2017, 11:09

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui din carne de porc