Cotlet de porc in sos de vin

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 20 Iun 2010 | 7178 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc  cotlete de porc
  • 2 cepe verzi
  • 1 pahar vin rosu
  • ulei de masline
  • nucsoara macinata
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in sos de vin:

Cotletele se spala, se lasa la scurs , se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se presara fiecare bucata cu nucsoara macinata proaspat.Se aseaza cotletele intr-o tava in care am pus putina apa si vinul.Se acopera cu ceapa verde taiata marunt.

Pentru ca am folosit drept garnitura cartofii acordeon am mai pus totodata , alaturi de cotlete, in tava, si 4 cartofi crestati, unsi cu ulei, condimentati cu sare si piper si apoi "imbracati" in folie de aluminiu.

Dam la cuptor iar din cand in cand stropim cu sosul din tava.Aproape de final indepartam folia de aluminiu de pe cartofi si lasam  sa se rumeneasca atat cartofii cat si cotletele.

Servim cald cu sos si garnitura de cartofi acordeon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in sos de vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]