Cotlet de porc in sos de vin rosu

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 7 Ian 2011 | 8923 vizualizari

 

Reteta este preluata de la Laura Adamache
http://adamache-laura.blogspot.com/2010/10/cotlete-de-porc-in-sos-de-vin-rosu.html

 

INGREDIENTE

  • 5 cotlete de porc cu os
  • 2 pahare de vin rosu(eu am pus 450 ml)
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 2-3 frunze de salvie
  • cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in sos de vin rosu:

Se prajesc cotletele de porc in tr-o tigaie cu putin ulei fara a se suprapune bucatile.
Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti se condimenteaza cu sare si piper.Se adauga si usturoiul taiat feliute ,frunzele de salvie si cimbru .Se adauga si vinul si se lasa pana se evapora fara capac,dupa care se pune un pahar de apa si se pune capacul.Se lasa sa fiarba la foc mic ,

In cazul in care  carnea nu este destul de frageda se mai adauga apa si se mai lasa sa fiarba .Se serveste cu cartofi natur ,mamaliguta sau cu ce va place.


Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in sos de vin rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop cu sos de rosii