Cotlet de ton la gratar

de Bunica in Ton, 10 Dec 2016 | 6797 vizualizari

 

Cotletul de ton este o bunătate...........fără oase, fără grăsime, sățios......ce să vă mai spun......îmi place foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 300 g cotlet de ton
  • sare
  • piper
  • condimente arăbești pentru pește
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de ton la gratar:

Spală cotletul de ton și șterge-l cu șervețele absorbante.

Condimentează cotletul si lasă-l la rece 3-4 ore.

Pune grătarul la încins și adaugă peștele.

Lasă la fript câte 8-10 minute pe fiecare parte.

Servește-l cu garnitura dorită!

Personal am servit cu sos de rodii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de ton la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

ieri la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]