Cotlet fraged cu rosii cherry (reteta nr. 200)

de vero_closca in Porc, 19 Sep 2010 | 8524 vizualizari

 

delicios acest cotlet si se prepara in maxim 30 minute! maxim,am zis!!!:)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cotlet de porc cu os
  • 2 linguri ulei de masline aromat(eu am folosit din cel cu usturoi si piper)
  • 1 lingura ierburi aromate de Provance
  • 500g rosii cherry
  • sare
  • piper
  • 1 ceasca supa de legume(eu am folosit de vita:))
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet fraged cu rosii cherry (reteta nr. 200):

se condimenteaza cotletul cu ierburile aromate,cu piper si se se pun intr-o tigaie de teflon cu cele 2 linguri de ulei.

cand se albeste carnea pe o parte se intoarce repede pe cealalta parte si astfel tot sucul se pastreaza in friptura.

cand incepe sa devina aurie carnea se acopera cu un capac si se lasa  asa cam 10 minute.

se da carnea la o parte sau se scoate si se pastreaza la cald si se adauga  rosiile.dupa ce se calesc usor se stinge cu supa,se potriveste gustul de sare si piper si se lasa la foc iute sa scada putin.

se serveste cotletul alaturi de rosii si sosul care rezulta!

este delicioasa si foarte frageda aceasta friptura!iar rosioarele completeaza acest preparat.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet fraged cu rosii cherry (reteta nr. 200)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de Craciun