Cotlet impanat la slow cooker Crock-Pot

de Constelatialeu in Slow Cooker, 1 Mar 2017 | 3770 vizualizari

 

E bun cioroiul asta, mai ales cand ai chef de vizite...:))))))

 

INGREDIENTE

  • cca 850 g cotlet de porc fara os
  • condimente Kotany
  • sare
  • 1 capatana usturoi
  • cca 100 ml ulei
  • 300 ml amestec rosii cu ardei
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet impanat la slow cooker Crock-Pot:

Crestam bucata de cotlet, presaram putina sare.  Punem 50 ml ulei intr-o tigaie, lasam sa se incinga si rumenim cotletul pe o parte si pe alta. Scoatem cotletul rumenit, presaram condimente peste el, apoi punem cateii de usturoi in crestaturi.

Punem 50 ml ulei in vasul slow cooker-ului  Crock-Pot 2.4 l, asezam cotletul condimentat si impanat, adaugam 1/2 pahar cu apa, punem capacul si setam aparatul la functia higt pentru 3 ore ( sau cat stai in vizita )......Dupa 3 ore, turnam amestecul de rosii cu ardei si bagam vasul aparatului in cuptor, pentru 30 min. sa se rumeneasca putin. Se poate servi cu orice fel de garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet impanat la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas unguresc de berbecut la Crock-Pot