Cotlet in sos picant

de Dya Daniela Andrei in Porc, 10 Aug 2011 | 11011 vizualizari

 

Pentru cei carora le plac experientele picante le recomand acest cotlet in sos picant :)

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati de cotlet
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi/capia
  • 2 ardei iuti iuti
  • 50 ml ulei pentru prajit
  • 2-3 fire de patrunjel tocat marunt
  • o cana cu supa/apa fierbinte
  • 2 linguri cu bulion dizolvat in 50 ml apa
  • condimente dupa gust: sare, piper, chili, oregano, tarhon si busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet in sos picant:

Mod de preparare pentru cotlet in sos picant

Ceapa taiata julien, morcovii si ardeii, se calesc in uleiul incins, pana se rumenesc usor.. Se adauga apoi cotletul, spalat si taiat cuburi,  si se lasa la inabusit pentru 20-30 de minute impreuna cu o cana cu supa/apa fierbinte. Cand a fiert suficient, se pun condimentele si bulionul, si, se lasa la foc mic pana scade suficient si se leaga sosul format.

Se presara patrunjel proaspat. Cotletul in sos picant este delicios daca servim cu un pui de mamaliguta!

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet in sos picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu sos de legume la cuptor