Cotlet umplut

de Roxana in Porc, 15 Mai 2010 | 7164 vizualizari

 

I-am servit cu cartofii gratinati. Era sa-i mancam si sa uit sa fac poze :))

 

INGREDIENTE

  • 4 cotlete de porc(ca pt snitele)
  • cascaval ras
  • 3 ciuperci champignon
  • 4 feliute ardei rosu
  • 2oua
  • faina, pesmet
  • sare/vegeta, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet umplut:

Se bat cotletele foarte bine,mai subtiri ca pentru snitele, condimentam cu sare/vegeta si piper. Umplem cu cascavalul ras, ciupercutele taiate fin si cate o feliuta de ardei rosu.

Le dam prin faina, ou si pesmet si se prajesc la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu ciuperci