Covrigei

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2011 | 5147 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina,
  • 125 g untura,
  • 3 linguri smantana,
  • 1lgt sare,
  • 1 ou,
  • 150 g branza de burduf,
  • 10 g drojdie uscata dizolvata in putin lapte caldut.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei:

Se framanta toate ingredientele si se lasa la dospit 1 ora.

Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se taie forme,care se pun intr-o tava pe hartie de copt. Se ung cu ou batut si se prasara,mac,susan,chimen sau cascaval razalit. Se dau la copt pentru cca 35 minute.

Se pastreaza intr-o punga legata sau cutie metalica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Covrigei