Covrigei cu cascaval

de Veronica22 in Aperitive / Garnituri, 13 Feb 2013 | 7270 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina alba
  • 1 praf de copt
  • 250 gr margarina
  • 2 lingurite sare
  • 200 gr cacaval
  • 3-4 linguri de smantana
  • 200 gr cascaval ras pentru presarat pe deaupra
  • 1 ou pentru uns
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei cu cascaval:

Faina se amesteca cu praful de copt si apoi cu margarina.Adaugam smanatana si cacavalul dat pe razatoarea fina. Aluatul astfel obtinut se impacheteaza in folie si se lasa la rece 2-3 ore

Pentru a face covrigeii se intinde foaie de 0,5 mm pe care apoi o vom taia cu forma de covrigei.

Covrigeii se aseaza in tava unsa cu putin ulei,se vor unge apoi cu pensula cu ou batut peste care vom rade cascaval. Se dau la cuptor 10 min pana se auresc usor.

Sunt foarte gustosi si fragezi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Veronica22 1

13.02.2013, 20:56

Sunt tare buni,mie imi plac mai mult cei facuti in casa decat cei din comert.Si mai fac de multe ori formati cu mana,micuti de tot.
Multumesc mult ca va place ceea ce gatesc eu.

elucubratiiculinare 1

13.02.2013, 21:50

mamaieelena 1

13.02.2013, 23:20

f buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane