Cozonac cu branza

de Michelle in Prajituri, 3 Iul 2009 | 13507 vizualizari

 

INGREDIENTE

        Aluat:(pentru 2 cozonaci)

  • 50 gr unt topit si racit
  • 300 ml lapte caldut
  • 1 ou mic
  • 4 linguri de zahar
  • un varf sare
  • un plic de budinca cu gust de frisca
  • 500 gr faina
  • drojdie cat o nuca mai mare

        Umplutura:

  • 300 gr stafide
  • 500 gr branza dulce
  • 1,2 ou
  • gris
  • coaja de lamaie
  • zahar dupa gust

       Glazura:

  • 2 lg zahar
  • unt topit
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cozonac cu branza:

Ingredientele de la aluat se amesteca si se framanta.Se lasa la dospit circa o ora.Pentru umplutura se amesteca ingredientele si grisul se adauga daca e necesar(adik daca e prea moale umplutura).
Se imparte aluatul in 4 bucatzi,fiecare bucata se intinde destul de subtire dupa care se unge cu un sfert din umplutura si se ruleaza.
Apoi fiecare se taie pe lungime pana la jumatate si apoi se impletesc.Se mai lasa la crescut 30 min,dupa care se coc .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cozonac cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lady’s fingers