Cozonac evantai cu mere

de Gherca Daniela in Dulciuri, 6 Apr 2016 | 4517 vizualizari

COMENTARII (25)

diaconta 1

06.04.2016, 09:50

ce buuuun si ce frumos ti-a iesit

Gherca Daniela 1

06.04.2016, 09:52

Multumesc Dia!

deyutzky 1

06.04.2016, 09:53

Ce frumos e!

Gherca Daniela 1

06.04.2016, 09:54

Deyu

MotanLaOale 1

06.04.2016, 10:38

bun bun

anca_rm 1

06.04.2016, 10:43

ce frumos si bun este

Bucataras Monica 1

06.04.2016, 11:03

imi place

Constelatialeu 1

06.04.2016, 11:47

Ce calduri m-au luat...vreau si eu un evantai..

AndrutzaP 1

06.04.2016, 11:50

Foarte bun!!!

Ksenya 1

06.04.2016, 12:01

bun

Merisor 1

06.04.2016, 12:05

Cat de bun si frumos!

alilianaa 1

06.04.2016, 12:07

bun si aromat!

simona72 1

06.04.2016, 12:21

Foarte bun si de efect!

Moni_alex 1

06.04.2016, 12:36

Delicios!

Gherca Daniela 1

06.04.2016, 12:45

Bunica 1

06.04.2016, 14:46

Ce bine arată bunătatea!

Ela68 1

06.04.2016, 14:48

aaaaaaaaaaaaa, e tare bun

Bya Ralu 1

06.04.2016, 15:30

excelent

Stefania1964 1

06.04.2016, 16:36

ce frumos arata si ce bun trebuie sa fie!

Gherca Daniela 1

06.04.2016, 16:46

Va multumesc!

-Licurici- 1

06.04.2016, 17:26

T I M E A 1

06.04.2016, 20:04

ce mult imi place

Rocsi 1

06.04.2016, 21:52

Cat de bun..Imi placeeee!

mirela0911 1

12.04.2016, 20:51

Cred ca a fost delicios!

jolygina 1

17.04.2016, 09:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]