Crap copt cu mujdei verde

de mihaelar63 in Crap / Caras, 24 Feb 2020 | 2978 vizualizari

 

 Initial am dorit sa prepar crapul doar marinat in mustar. Am citit eu ca mustarul scoate gustul pregnant de peste. Imi parea cam saracut la gust. Pentru ca era sambata am ,, Indraznit "' sa prepar la crapul rumenit si un mujdei verde .

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg crap salbatic
  • 4 linguri ulei masline
  • 2 linguri mustar
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingura ketchup
  • 2 lamai
  • sare
  • piper
  • rosii cherry
  • Pt mujdei: 4 catei usturoi , 2 linguri patrunjel verde tocat ,4 linguri ulei , 2 linguri apa minerala ,sare , piper .
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap copt cu mujdei verde:

  1. Crapul curatat si spalat se unge interior si exterior cu un  amestec de mustar , smantana , ketchup, zeama si coaja de la o lamaie ,sare si piper
  2. Eu am lasat pestelele la rece sa se marineze de dimineata pana dupa -amiaza .
  3. Puneti Crapul in tava si il stropiti cu ulei de masline .
  4. Tava cu peste se da la cuptor timp de 30 minute  la 200 grade celsius ..
  5. Ultimele 5 minute mariti temperetura[ pentru rumenire ] la 280 grade  celsius.
  6. Cat timp pestele se coace , preparati mujdeiul .
  7. Pentru mujdeiul verde se pun cateii de usturoi curatati in vasul mixerului  cu ingredientele indicate si se blendeaza .
  8. Serviti crapul copt cat este cald insotit de felii de lamaie , rosii si mujdei verde .

                        Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Prin marinare cu mustar, smantana si Ketchup, crapul si-a pierdut gustul pregnant de peste.

2

Obtineti un peste copt care are o carne delicioasa si nu foarte uscata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap copt cu mujdei verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

lucy2002 1

25.02.2020, 09:32

Nu ma omor dupa peste dar al tau arata bine si as servi o bucatica!

mirela0911 1

26.02.2020, 10:03

Ce bun!

dantes 1

28.02.2020, 09:45

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]