Crap cu legume, la cuptor

de Brindusa in Crap / Caras, 14 Oct 2011 | 10790 vizualizari

 

repede, repede ca acus e ora pranzului!

 

INGREDIENTE

  • 2 kg crap, curatat si eviscerat
  • 3 cepe, taiate solzi
  • 2 capatani de usturoi, curatate
  • 2 ardei
  • 4 rosii
  • 3 linguri cu ulei de masline
  • 1/2 pahar vin alb sec
  • sare, piper dupa gust
  • 1 lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu legume, la cuptor:

Mai intai incalzeste cuptorul la 180 C (mediu)

Cresteaza pestele, usor, in diagonala.

Pregateste legumele: Taie ceapa solzisori, ardeiul julienne (bastonase) si rosiile felii rotunde. Taie cateii de usturoi in jumatati.

Pune in tava jumatate din legume. Stropeste-le cu uleiul si zeama de la 1/2 de lamaie. Presara putina sare si piperpune pestele peste legume si umple-l cu restul de legume. Poti pune si deaupra lui cateva. Toarna peste el vinul si zeama de la cealalta 1/2 de lamaie. Presara sare si piper.

Acopera tava cu folie de aluminiu si pune-o in cuptorul incins, la 180 C, pentru 20 de minute. dupa acest timp scoate folia si mai lasa pestele cam 10 minute, ca sa e inroseasca putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu legume, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de crap