Crap in vin cu fenicul, capere si masline negre.

de laylalala in Crap / Caras, 23 Mai 2010 | 6516 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bulb de fenicul, curat si tocat fin (frunzele se pot pastra pentru ornare)
  • 1 ceapa rosie, tocata 
  • 4 fileuri de crap (aprox.125 gr fiecare)
  • sare si piepr negru
  • coaja rasa si sucul de la 1 lamaie
  • 2 linguri capere
  • 1 catel de usuroi, tocat marunt
  • 6 masline negre, fara samburi, tocate marunt
  • 1 praf de boia
  • 150 ml vin alb sec
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap in vin cu fenicul, capere si masline negre.:

Se incalzeste cuptorul la 220ᵒC.
Intr-un vas termorezistent (atat de mare incat pestele sa incapa intr-un singur strat) se aranjeaza feniculul, apoi se adauga ceapa si pestele.Se asezoneaza dupa gust, apoi se presara caperele, usturoiul, maslinele, boiaua si coaja rasa de lamaie.Se toarna deasupra vinul si sucul de lamaie,se acopera vasul cu capac sau folie de aluminiu si se da la cuptor 20 minute, pana cand carnea pestelui devine opaca si se sfarama usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in vin cu fenicul, capere si masline negre." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]