Crap la cuptor cu sos de rosii

de luminita20_2006 in Crap / Caras, 11 Ian 2016 | 2941 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 crap 2-3 kg
  • 1 concerva rosii intregi
  • sare, piper
  • 1 lingura cimbru
  • 1 lamaie
  • 5 catei de usturoi
  • patrunjel pentru final
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor cu sos de rosii:

Pestele se curata  se taie felii sau dupa dorinta fiecaruia, se poate lasa si intreg si se indulceste cu care se stropeste cu zeama de la lamie si se lasa jumate de ora la frigider  pentru a se marina putin. Intre timp zrobim rosiile la mixerul vertical sa iasa o pasta amestecam cu cimbru si usturoiul zdrobit. Incingem cuptorul la 180 C scoatem tava si turnam sosul de rosii peste peste si punem si cativa catei intregi zdrobiti putin. Se da la cuptor pentru 35 min. sau 45 daca nu este facut. La final se serveste alaturi de mamaliguta sau fara :)cu legume la gratar,  cu patrunjel verde deasupa. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor cu sos de rosii