Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mihaelar63 in Crap / Caras, 22 Noi 2014 | 6399 vizualizari
Ce poate fi mai bun decat un crap proaspat cu carnea rozalie ? Simplu si rapid de preparat la tava . Cand l-am pregatit m-am gandit la tehnica en papillote[ impachetare in hartie de copt]. Ca sa nu pun fiecare bucata , am impachetat toata tava .
9
Bucataras Suprem
Taguri: crap, crap la cuptor, retete Crap / Caras
de katty 7
de alinasava 1
de Ina 6
mihaelar63 1
Da , merge bine si la pachet ))
Nu va pot contrazice a fost foarte bun
De multe ori prepar peste duminica il impachetez si-l servesc la gradina ca aperitiv pana se facegratareala
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 12:49
la 12:20
la 09:10
ieri la 17:10
ieri la 09:42
de Panacris 9
7 comentarii
6 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
UrsanMihaela
vasimur
RODIMUR
sandytza 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Gouda 1
Panacris 9
1798 puncte
Rocsi 9
1315 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Adi 1
300 puncte
RODIMUR 8
239 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!