Creier pane

de Alinutza80 in Aperitive / Garnituri, 30 Aug 2012 | 34329 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg creier de porc (sau vita)
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

Creierul de porc se spala, apoi se opareste in apa cu sare aproximativ 5 min, dupa care se scoate intr-o strecuratoare. Dupa ce se scurge bine, se amesteca cu o furcurita pana se face ca o pasta. Se adauga ouale, faina, sarea, piperul si se amesteca bine.

Intr-o tigaie se pune ulei la incins si cu o lingura se formeaza chiftelute, se lasa la prajit pana se rumeneste frumos, apoi se scoate pe servetele absorbante.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creier pane