Creier pane

de Denissa in Porc, 14 Sep 2012 | 4691 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • creier de porc
  • sare
  • otet
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

Creierul de porc se spala si se curata de eventualele bucatele de os ramase.

Se pune la fiert in apa cu putin otet (sa se dizolve sangele ramas) si sare.

Dupa ce s-a fiert, circa 5 minute, se scoate si sa lasa sa se racoreasca. Apoi se da prin faina, oua si pesmet (in ordinea asta) si se prajesc in ulei incins.

Se scot pe o bucata de prosop de hartie sa se absoarba excesul de ulei.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]