Creier pane

de Gherca Daniela in Porc, 7 Iun 2015 | 3505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g creier de porc
  • 1 ou
  • 1 lingura de smantana
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajire
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

Punem creierul in apa rece si il lasam 10 minute, apoi il spalam bine si punem la fiert in apa cu sare pentru 4 minute din momentul fierberii.

Lasam la scurs intr-o sita pana se raceste. 

Intr-o farfurie am pus pe jumatate faina de grau si pe cealalta jumatate pesmet. Intr-un bol am batut oul cu smantana si sarea pana am incorporat bine toate ingredientele.

Taiem creierul in felii potrivite, le saram si piperam pe ambele parti, apoi le trecem prin faina, ou si pesmet, le asezam intr-o farfurie, iar cu restul de ou il turnam peste creier.

Prajim creierul in ulei incins pe ambele parti si il scoatem pe un servetel absorbant de bucatarie pentru a elimina excesul de ulei.

Il puteti servi alaturi de garnitura preferata si salata.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Gherca Daniela 1

07.06.2015, 21:14

Multumesc!

mihaelar63 1

07.06.2015, 22:53

De mult timp nu am mai preparat creier Cred ca i-a venit timpul

Gherca Daniela 1

08.06.2015, 08:07

Mihaela

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Creier de porc pane