Crema Catalana

de Vyoleta in Dulciuri, 22 Aug 2011 | 5882 vizualizari

 

Un desert gustos,specifica regiunei Cataluña

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2 cani lapte
  • 5 linguri zahar
  • 1 lingura amidon de porumb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema Catalana:

Punem laptele la incalzit la foc mic.

Intr-un bol amestecam galbenusurile cu 5 linguri de zahar si cu amidonul,pana obtinem o crema fina.

In continuare vom adauga crema peste laptele din vas treptat si amestecam constant pt a nu se inchega galbenusurile.

Lasati sa fiarba 5 minute la foc mic amestecand mereu.

Punem crema in 2 boluri,lasam sa se raceasca la temperatura camerei apoi o dam la frigider.

Buen Apetito!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema Catalana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]