Crema cioco-mascarpone

de Constelatialeu in Dulciuri, 26 Ian 2013 | 3246 vizualizari

 

Mi-au ramas galbenusurile de la ''Pacatul dulce'' si trebuia sa le gasesc o intrebuintare...am folosit doar 5 din cele 8 galbenusuri.

 

INGREDIENTE

  • 5 galbenusuri
  • 100 g ciocolata neagra
  • 50 ml smantana pt.frisca
  • 2 linguri zahar
  • 200 ml frisca
  • 1 cutie mascarpone
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • jeleu de visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema cioco-mascarpone:

Se topeste ciocolata cu zaharul si smantana, pana se omogenizeaza, pe baie de abur. Se da de pe foc si se adauga galbenusurile. Se amesteca bine. Se da la congelator cca 20 minute. Batem frisca bine. Jumatate din frisca mixam cu crema scoasa din congelator, jumatatea cealalta de frisca cu zaharul vanilat si mascarpone le omogenizam

Punem in cupe crema mascarpone, jeleu de visine si crema de ciocolata, apoi le dam la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema cioco-mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

26.01.2013, 19:27

Ce faine paharele cu desert.

elucubratiiculinare 1

26.01.2013, 23:24

cam multe deserturi intr-o zi, dar nu refuz

Ubulika 1

27.01.2013, 14:16

miammmmy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu branza si ciocolata