Crema de branza de casa

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 14 Oct 2012 | 7175 vizualizari

 

Dupa reteta de branzica de casa, va prezint o crema de branza delicioasa, pe care o puteti folosi in preparate sarate sau dulci, dupa cum vreti. Foarte gustoasa si foarte ieftina, comparativ cu cea din supermarket, dupa parerea mea.

 

INGREDIENTE

  • 250 g branza de vaci proaspata (preferabil de casa)
  • 50 g unt moale
  • 50 g smantana grasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza de casa:

Branza de vaci se mixeaza bine la robot, sau se da prin masina de tocat, apoi se adauga smantana si untul moale. Se mixeaza iar, pana devine ca o crema mai groasa, dar fina. Daca o vreti mai moale mai adaugati smantana; daca o vreti mai tare puneti mai putin decat am scris eu. Pastrati-o la frigider intr-un recipient inchis pana o veti folosi la ce vreti voi: combinata cu verdeata, gen Almette, intr-un cheesecake (cum am facut eu...yamii), etc, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua umplute cu avocado