Crema de branza de casa

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 14 Oct 2012 | 5949 vizualizari

 

Dupa reteta de branzica de casa, va prezint o crema de branza delicioasa, pe care o puteti folosi in preparate sarate sau dulci, dupa cum vreti. Foarte gustoasa si foarte ieftina, comparativ cu cea din supermarket, dupa parerea mea.

 

INGREDIENTE

  • 250 g branza de vaci proaspata (preferabil de casa)
  • 50 g unt moale
  • 50 g smantana grasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza de casa:

Branza de vaci se mixeaza bine la robot, sau se da prin masina de tocat, apoi se adauga smantana si untul moale. Se mixeaza iar, pana devine ca o crema mai groasa, dar fina. Daca o vreti mai moale mai adaugati smantana; daca o vreti mai tare puneti mai putin decat am scris eu. Pastrati-o la frigider intr-un recipient inchis pana o veti folosi la ce vreti voi: combinata cu verdeata, gen Almette, intr-un cheesecake (cum am facut eu...yamii), etc, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

adry88 1

15.10.2012, 09:19

place mult

alinutzika 1

15.10.2012, 15:59

merisor, esti geloasa?...

alinutzika 1

15.10.2012, 15:59

fetelor, va multumesc pt aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Maki din miez de paine