Crema de ciocolata Raffaello

de Miha in Dulciuri, 20 Ian 2012 | 9754 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g ciocolata alba
  • 200 g unt
  • 1 cutie lapte condensat indulcit (380 g)
  • 70 g nuca de cocos
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de ciocolata Raffaello:

Intocmai ca si surata ei mulatra :)) este destul de consistenta si nu o poti manca pe toata o data, asa ca sigur mai ramane si pentru vreo prajitura. ;)

Punem untul intr-un vas si-l topim la foc mic. Adaugam ciocolata alba rupta bucatele si omogenizam. Adaugam laptele condensat si amestecam bine bine. Dam deoparte, adaugam nuca de cocos si omogenizam.

Lasam sa se raceasca, punem in borcane si dam la frigider.

Compozitia este destul de moale, dar pana a doua zi, cand devine si mai buna, se intareste simtitor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de ciocolata Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

ieri la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci - Reteta rapida si delicioasa

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:07

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de ciocolata si crema de branza cu lapte condensat