Crema de mascarpone cu frisca

de Mitinita in Dulciuri, 9 Iun 2014 | 11000 vizualizari

 

Un acompaniament excelent pentru capsuni, dar nu numai. O puteti folosi si la decorarea prajiturilor, dar si la torturi la care folositi fructe

 

INGREDIENTE

  • o cutie de mascarpone Delaco (250 g)
  • 200 ml frisca lichida
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 lingura zahar vanilat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de mascarpone cu frisca:

In recipientul  de la blenderul vertical punem frisca si o batem. Adaugam zaharul si zaharul vanilat.

Adaugam mascarpone si batem in continuare, pana se formeaza o crema omogena.

Daca folositi frisca indulcita, puteti schimba cantitatea de zahar.

Se lasa la frigider o jumatate de ora, ca sa se raceasca si sa se imbine aromele. 

Se poate folosi la diverse prajituri sau se poate servi ca atare, cu capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de mascarpone cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort ''Mada''