Crema de zahar ars

de oana_pisicutza16 in Prajituri, 22 Sep 2011 | 4243 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • un litru de lapte
  • 16 linguri de zahar
  • 3 plicuri de zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars:

Se topesc 10 linguri de zahar. Cand zaharul s-a topit se inclina vasul pentru a acoperi peretii cu zahar, dupa care se lasa sa se raceasca.

Se amesteca ouale cu 6 linguri de zahar si zaharul vanilat, apoi se adauga si laptele. Compozitia obtinuta se toarna peste zaharul ars.

Se pune la cuptor pana compozitia devine aramie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars, desertul cremos si fin care te cucereste prin savoare