Crema de zahar ars

de butoiaurora76 in Prajituri, 4 Iul 2013 | 3892 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 1 l lapte
  • 200g zahar+3 linguri pentru caramelizat
  • 1 esenta vanilie sau zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars:

Cele 3 linguri de zahar se pun in cratita la foc mic. Cand incepe sa se topeasca se intoarce cratita astfel incat zaharul ars sa acopere uniform peretii cratitei. Se lasa sa se raceasca.

Se amesteca cu mixerul ouale, laptele, zaharul, vanilia si se pun in cratita peste zaharul ars. Cratita se pune intr-o tava cu apa la cuptor la foc mediu 30–40 de minute, pana se intareste. Se serveste rece, de la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars pe pat de piscot