Crema de zahar ars la cupa

de iry-gabriela in Dulciuri, 15 Apr 2012 | 5559 vizualizari

 

.....am decis sa ii spun asa pentru ca din nerabdare de a manca nu am astept sa se raceasca integral si nu am putut sa o tai foarte bine dar am reusit sa o asez in cupe chear daca nu arata estetic dar gustul intrece aspectul.....

 

INGREDIENTE

  • 8 oua,
  • 1 litru de lapte,
  • un pahar de zahar(de 150 g) pentru caramelizat+3linguri de zahar.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars la cupa:

se ia un vas cu peretii inalti si se adauga 150 zahar care se caramalizeaza dupa care se intinde pe tot interiorul vasului.    

ouale se bat cu zaharul,apoi se adauga laptele si se adauga  peste zaharul caramelizat si se da la cuptor cam 30 de minute.    

am  pus cu aproximatie pentru ca sincer s-a oprit curentul si am facut crema la lumina lumanarii si am lasat la cuptor pana am simtit ca miroase super frumos .    

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars la cupa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mere, visine si crema de zahar ars