Crenvusti in aluat

de ella 87 in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2013 | 10855 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • crenvusti
  • aluat foietaj
  • cascaval
  • chimen
  • ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti in aluat:

Se decongeleaza aluatul de foietaj, apoi se taie fasii suficient de lungi cat sa invelesca crenvustii. Se pune cate un crenvusti pe fiecare fasie si se ruleaza astfel incat sa se inchida bine.

Rulourile se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu oul batut, apoi se presara deasupra seminte de chimen sau susan. Se dau la cuptorul incalzit la foc mediu, pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti in aluat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

Cris2711 1

11.01.2013, 23:46

super arata,mersi de idee

Sim0na 1

12.01.2013, 12:17

Crenvusti sunt taiati pe jumatate si umpluti cu cascaval, nu?
Tare bine mai arata..

ella 87 1

12.01.2013, 23:37

da cu o fasie de cascaval is asa rapizi de facut dar si de infulecat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]