Crenvusti in aluat

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 6 Dec 2014 | 22003 vizualizari

 

Usor de facut si foarte buni.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj (400g)
  • 12 crenvusti
  • 200g cascaval Delaco
  • 50g cascaval afumat Delaco
  • 1 galbenus de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti in aluat:

Aluatul se lasa la dezghetat.

Se intinde foaia de aluat pe suprafata de lucru si in functie de marimea crenvustilor se taie in dreptunghiuri. Eu am impartit-o in 12.

Am crestat marginile fiecarei bucati in fasii de circa 1 cm latime.

Se rade cascavalul si se pune pe fiecare bucata la mijloc.

Se aseaza cate un crenvusti peste cascaval.

Se impletesc fasiile peste crenvusti pana este acoperit.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu calbenus de ou.

Se presara deasupra cascaval afumat.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 20-25 minute.

Sunt gata cand sunt rumenite frumos.

Sunt buni calzi dar si reci.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

ieri la 13:30

Supă cremă de conopidă - Deliciu fin și cremos

ieri la 10:24

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri Ceva fin cu oua fierte si pasta de masline