De senzatie acest mic dejun!!
"Meniu copii"
Pregatim ingredientele, le scoatem din frigider, feliile de paine le punem la prajit si in acelasi timp facem si sosul Bechamel.
Intr-o craticioara punem uleiul la incins, adaugam faina si cu un tel tip para amestecam pana la incorporare. Lasati pe foc 1 minut, apoi adaugati treptat laptele (de preferat cald/fierbinte). Amestecati cu telul in tot acest timp. Cand sosul capata consistenta dorita si a inceput sa fiarba, inseamna ca este gata. Adaugati la final sare, piper si nucsoara rasa dupa gust, putin unt pentru gust si cremozitate.
Feliile de paine prajite se ung cu un strat subtire de unt. 3 felii se ung cu mustar (cele care vor fi baza), peste mustar se pun felii de cascaval si sunca. Feliile care vin deasupra se ung cu sos Bechamel, iar partea unsa va fi in interior(peste sunca). Se ung din nou cu sos Bechamel pe deasupra, se pune cascaval ras sau taiat cubulete, se aseaza sandisurile in tava captusita cu hartie de copt. Se dau la cuptorul incins la 180 grade C, pana se gratineaza/se rumenesc si branza se topeste.
Serviti cu ou ochi sau posat deasupra, asa cum v-am spus si in descriere. Merge de minune si cu salata sau cu ceapa verde. Minunate aceste sandisuri!!!