Cum se face sucul de rosii cu busuioc

de RuxyRux in Bulion, 16 Oct 2011 | 10852 vizualizari

COMENTARII (44)

RuxyRux 1

17.10.2011, 16:14

Mena iubita mea...atunci nu pot decat sa ma bucur

RuxyRux 1

17.10.2011, 16:15

Monaaaa...no comment azi? stii ca pana si tacerea ti-o apreciez

RuxyRux 1

17.10.2011, 16:16

jolygina, multumesc

RuxyRux 1

17.10.2011, 16:16

Rocs scump...pai iti trimit rapid

RuxyRux 1

17.10.2011, 16:16

Alinutzika...mersi tare mult

RuxyRux 1

17.10.2011, 16:17

antici_gabytza, mersiii

Denissa 1

17.10.2011, 16:22

super, dar da-mi si mie marca blender-ului poate ma invrednicesc sa fac si eu si trebuie sa imi iasa ca al tau

DIANA B 1

17.10.2011, 16:41

Grozav suc , se poate bea si-n locul apei , mmmmmmmmmmm .
BUSUIOC -locul doi in topul plantelor aromate , prima fiind cea care tie nu-ti place

LUK 1

17.10.2011, 16:43

tare bun

RuxyRux 1

17.10.2011, 17:08

Onesta scumpa mea...ai retinut tu ce nu-mi place mie cat esti de dulce ....Doamne!

RuxyRux 1

17.10.2011, 17:08

Multumesc Luk

MIUTA 1

17.10.2011, 17:24

Foarte bun si aromat

Rocsi 1

17.10.2011, 19:59

cat mai rapid

kamy 1

18.10.2011, 00:19

la cate rosii am avut anul asta ,am facut si asa ceva fff bun

RuxyRux 1

18.10.2011, 16:02

Multumesc Miuta

RuxyRux 1

18.10.2011, 16:02

Multumesc Kammyyy

Lau 1

23.10.2011, 17:08

bun

RuxyRux 1

23.10.2011, 17:55

Multumesc Lau...chiar a iesit nemaipomenit de bun...il pun la supe si la paste si la alte feluri de mancare....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

ieri la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

ieri la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

ieri la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii intregi in pasta de rosii si ardei