Cum se prepara salata de Icre proaspete de crap reteta simpla si gustoasa

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 10 Noi 2010 | 16655 vizualizari

COMENTARII (11)

Sylvia 1

10.11.2010, 12:19

Superba rettata tare imi plac

Bucataras Medi 1

10.11.2010, 12:48

si eu cam tot asa le fac si ies grozav de bune......................deja m-am servit.........sunt delicioase.....................

Corinuta 1

10.11.2010, 12:50

o singura data am facut...............la insistentele lu' barbatu-miu dar sunt convinsa ca-s bune si las furcule........si cred c-as gusta o feliuta!

ionix 1

10.11.2010, 13:14

eu n-am facut pana acum... mama facea mereu inainte... buuune

Ina 1

10.11.2010, 13:16

Lafel le prepar si eu! Iar painea inmuiata in apa/lapte le ajuta si sa nu se taie

La Ancuta 1

10.11.2010, 15:10

ce bune sunt

Corinuta 1

10.11.2010, 16:31

mai fetelor, eu am facut cu gris nu cu paine, poate ca d-aia nu mi-o fi placut

Laly 1

10.11.2010, 21:48

Si eu vreau o feliuta

silvi0ara 1

12.11.2010, 12:31

Corina,se spune ca ele se fac fara adaos de nimic,dar mie imi place sa pun putina paine.Cu gris nu am incercat niciodata.

nadina73 1

14.11.2010, 11:29

am furat 2 si las 5f

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 00:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu branza si cascaval