Cupcakes cu capsuni

de Criss in Prajituri, 17 Iun 2015 | 5786 vizualizari

 

Cu ultimele capsuni am facut niste dragalase cupcakes, pentru ca imi place aspectul acestor prajituri,dar nu ma multumeste intru totul baza acestor cupcakes. As vrea ceva cu o textura umeda dar sa ramana moi. Acestea daca stau doua zile in frigider, se intaresc si devin usor uscate.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente cupcakes:
  • 3 oua
  • 100 g unt moale
  • 100 g zahar pudra
  • 60 ml lapte
  • 200 g faina
  • 1 praf de copt
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • cateva capsuni taiate in sferturi
  • Crema:
  • 200 g branza de vaci
  • 200 ml frisca lichida
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 cescuta capsuni
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcakes cu capsuni:

Se pun toate ingredientele intr-un bol si se bat cu mixerul pana rezulta un amestec cremos. Se repartizeaza amestecul acesta in forme de briose in care am pus in prealabil cosulete de hartie, deasupra se pun bucatile de capsuni si se coc 25 minute in cuptorul preincalzit .

Crema de branza se mixeaza cu zaharul pudra. Se adauga capsunile pe care in prealabil le-am zdrobit cu furculita si se mixeaza in continuare. Se adauga frisca batuta. Se omogenizeaza crema, apoi se pune intr-un posh si se orneaza cupcakes-urile.
Se decoreaza cu jumatati de capsuni si cu fulgi de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcakes cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu nes si 2 umpluturi (frisca, nutela, ananas si dulceata de mure)