Curcan alla cacciatora

de lilik in Curcan, 17 Apr 2011 | 4183 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr carne de curcan taiata bucati(pulpa)
  • 1-2 morcovi
  • 2 tulpini de telina
  • 1 ceapa verde
  • 250 gr pelati Cirio
  • 1/2 pahar cu vin rosu
  • 5-6 ciuperci champignon
  • sare,piper,oregano(dupa gust)
  • 1-2 pahare cu apa
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan alla cacciatora:

Punem bucatile de carne la rumenit pe toate partile apoi adaugam ceapa,telina si morcovul tocate si le innabusim circa 10 minute apoi stingem cu vinul.

Cand s-a evaporat adaugam rosiile maruntite si 1 pahar cu apa,acoperim si lasam la foc mic 30 de minute(amestecam din cand in cand) apoi punem ciupercile taiate feliute,sare,piper,oregano  si inca un pahar cu apa daca e necesar.

Punem capacul si lasam sa fiarba pana sunt gata ciupercile.

Servim cald cu patrunjel verde deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan alla cacciatora" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut