Curcan cu ciuperci si taitei

de RuxyRux in Curcan, 9 Mai 2011 | 6255 vizualizari

 

O reteta deosebit de gustoasa din bucataria rusa, pe care am modificat-o putin, deoarece in reteta era prevazuta carne de vita,...

 

INGREDIENTE

  • 900 gr piept de curcan feliat
  • 70 gr unt
  • 200 gr ciuperci
  • 700 ml supa( curcan in cazul de fata sau daca respectati reteta supa de vita)
  • 100 gr ceapa tocata
  • 50 ml ketchup
  • 1 lingura usturoi zdrobit
  • 100 gr faina
  • 300 gr smantana
  • 300 gr taitei
  • 3 linguri unt
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan cu ciuperci si taitei:

Se taie carnea pe fibra in felii, apoi se prajeste in unt.

Separat se calesc ciupercile cu usturoiul in putin unt si se lasa 5 minute la foc mic.

Peste carne se toarna o parte din supa, ceapa si ketchupul, se lasa acoperit sa fiarba la foc mic timp de 15 minute, apoi se ingroasa cu faina dizolvata in restul de supa.

Se adauga si ciupercile si se fierb putin amestecand mereu.

Se incorporeaza smantana si se condimenteaza dupa gust.

Se poate da la cuptor pentru 30 de minute.

Taitetii se fierb se scurg si se amesteca cu unt apoi se servesc impreuna cu mancarea cu sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan cu ciuperci si taitei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de curcan