Curmale si nuci deghizate

de Ligia Bxl in Dulciuri, 18 Ian 2011 | 4721 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  cateva curmale
  • 100 gr de martipan alb,verde si roz cu gust de migdale
  • putin zahar ptr ornat
  • cativa mieji de nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curmale si nuci deghizate:

Se scot samburii din curmale si se introduce inauntru cate o bucatica de martipan(rulat in palma),miezul de la o nuca se desparte in doua si intre ele se pune o bucatica de martipan plata,apoi se dau daca doriti prin zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Curmale si nuci deghizate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuci si rahat