Curry de spanac, dovleac si rosii

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 3982 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare, curatata si tocata
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 lingurite praf de curry
  • 500 gr dovleac, taiat cubulete
  • 1 conserva (400 gr) rosii decojite si taiate cubulete
  • 200 gr spanac congelat, decongelat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curry de spanac, dovleac si rosii:

Incinge o cratita, apoi adauga uleiul.Caleste ceapa pana cand se inmoaie, aprox.5 minute.Adauga praful de curry si prajeste-l 1 minut, amestecand continuu.Adauga dovleacul, rosiile si 200 ml apa si amesteca bine.

Acopera tigaia si lasa totul sa fiarba timp de 15 minute, pana cand dovleacul s-a inmuiat.Adauga spanacul si lasa totul sa mai fiarba 3-4 minute.Asezoneaza dupa gust cu sare si piper apoi serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Curry de spanac, dovleac si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

Cozonac cu alune de pădure și ciocolată - Rețeta pentru un desert pufos și delicios

pe 18.12 la 12:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]