Curry din ramasite de friptura

de Brindusa in Porc, 1 Ian 2010 | 5392 vizualizari

 

Poti folosi bucatelele de friptura ramase de la masa. Eu am avut friptura de porc, dar la fel de bine poti avea pui sau vita

 

INGREDIENTE

  • ramasite de friptura, taiate bucati mici (maxim 400 g)
  • 2 cepe mari
  • 4 catei de usturoi , rasi fin
  • 3 cm ghimbir, ras fin
  • 1 lingurita curcuma (tumernic) sau praf de curry
  • 1/4 lingurita chilli pudra (sau dupa gust)
  • 1 lingurita chimen pudra
  • 1 lingurita coriandru pudra
  • 2 linguri pasta tomate
  • 1 cana apa sau supa
  • sare dupa gust
  • frunze de patrunjel pentru ornat
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curry din ramasite de friptura:

Incalzeste uleiul intr-o tigaie mare si prajeste ceapa, ghimbirul, usturoiul pentru 3 minute. Adauga chimenul, coriandrul, amesteca si mai lasa 2 minute. Adauga curcuma, chilli, sarea si apa. Gateste la foc mic, acoperit, pana cand se inmoaie ceapa. Daca sosul scade prea mult adauga putin lichid.

Pune carnea si pasta de rosii, amesteca si mai lasa la foc mic 5 minute.

Serveste cu orez simplu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Curry din ramasite de friptura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]