Cus cus cu legume

de Sim0na in Mancaruri de post, 18 Apr 2012 | 6375 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g cus-cus
  • 5 fire ceapa verde
  • 1 mocov mic
  • 4 ciuperci marisoare
  • 3 rosii mai micute
  • sare
  • chilli
  • curry
  • nucsoara
  • Ptr salata:
  • 1/2 varza mai micuta
  • 1 morcov marisor
  • sare
  • ulei de masline
  • otet balsamic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus cus cu legume:

Cuscus-ul l-am pregatit conform instructiunilor de pe eticheta (la mine 6 minute in apa clocotita + sare).  L-am scurs de apa, apoi l-am condimentat cu curry, chilli, nucsoara si sare.

Ceapa am tocata marunt si am pus-o la calit in putin ulei de masline, amestecand sa nu se arda. Am adaugat morcovul taiat bastonase, apoi ciupercile feliate si le-am lasat sa se caleasca cateva minute. Am adaugat putina apa calda si am lasat pe foc pana a scazut. Rosiile taiate in jumatate le-am pus peste restul legumelor si am lasat sa se caleasca, amestecand usor sa nu se arda.

Peste amestecul de legume am adaugat cuscus-ul, amestecand usor ptr a nu sfarama rosiile.

Am servit cuscus-ul cu o salata de varza si morcov.

O mancarica usoara si gustoasa!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus cus cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu ardei copt