"Degetele" picante de pui

de Dya Daniela Andrei in Pui, 1 Aug 2014 | 6011 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de pui
  • 4 oua potrivite
  • 200 gr faina alba de grau
  • chilli (o lingurita), piper si sare dupa gust
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Degetele" picante de pui:

Spalam pieptul de pui si il taiem in fasii subtiri.

Ouale le batem spuma impreuna cu condimentele.

Fasiile de pui le trecem prin faina, iar mai apoi prin ouale batute spuma.

Le prajim la foc potrivit pana se rumenesc bine.

Le scoatem apoi intr-un vas in care am asezat servetele de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Se servesc alaturi de sos de usturoi cu smantana si busuioc sau mudejei de usturoi cu rosii. Sau poate cu o salata vesele si colorata.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra ""Degetele" picante de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]