Deliciu cu piersici

de LUK in Prajituri, 16 Ian 2011 | 3914 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 16 linguri de zahar
  • 10 linguri de ulei
  • 12 linguri de lapte
  • 15 linguri de faina
  • un praf de copt
  • o lamaie
  • un compot de piersici mare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Deliciu cu piersici:

  Se separa albusurile de galbenusuri.

   Galbenusurile se mixeaza f bine cu 8 linguri de zahar.adaugam treptat uleiul,apoi laptele si apoi faina.Radem coaja de la lamaie iar in sucul de lamaie stingem praful de copt si il punem peste faina.Amestecam bine si punem compozitia in tava.

 Piersicile se taie feliute,se scurg de sirop si se aseaza peste blat.Se coace in cuptorul preincalzit la 180de grade pt 5min.Apoi se reduce focul la 145 de grade si se mai coace inca 20 de minute.Intre timp batem albusurile spuma cu cele 8 linguri de zahar ramase...punem spuma peste prajitura si lasam la foc mai mic..130 de grade...inca 10 minute sau pana se rumeneste bezeaua..

Daca ti-a placut reteta noastra "Deliciu cu piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

ieri la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

ieri la 11:30

Prăjitura cu biscuiți și cremă de vanilie - Deliciu fin și cremos

pe 03.04 la 10:08

Rețeta de cozonac fără frământare - Pufos, dulce și aromat

pe 03.04 la 10:02

Noodles cu legume - Rețeta gustoasă de post

pe 01.04 la 08:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu nuca de cocos si crema de vanilie