Desert baigli cu nuca

de MotanLaOale in Dulciuri, 14 Apr 2018 | 17165 vizualizari

COMENTARII (27)

Dulciuri cu Georgiana 1

14.04.2018, 12:47

Buuun !

Rahela Velicu 1

14.04.2018, 12:51

Delicios!

Moni_alex 1

14.04.2018, 13:03

Bun!

mihaelar63 1

14.04.2018, 13:33

Pentru baigli dau la altii cozonacul

Corinuta 1

14.04.2018, 14:22

Ce bun este!❤

madi_marin 1

14.04.2018, 18:51

E foarte bun, am facut si eu mai demult!

MotanLaOale 1

14.04.2018, 18:56

Multumesc

vasimur 1

14.04.2018, 20:53

Catalina L 1

14.04.2018, 21:38

tare frumos

Rocsi 1

14.04.2018, 21:49

Daca este cu nuca, nu refuz!

diaconta 1

14.04.2018, 22:11

Tot imi propun sa fac

Adi 1

14.04.2018, 22:13

Bun!

dantes 1

15.04.2018, 07:16

Bun!

mirela0911 1

15.04.2018, 09:54

Delicios!

MotanLaOale 1

15.04.2018, 14:58

Multumesc

xana 1

17.04.2018, 12:49

Ce bine arata!

MotanLaOale 1

17.04.2018, 13:27

tina58 1

09.05.2018, 12:34

Bun, dar e mai mult cozonac decat baigli. La reteta autentica de baigli aluatul nu se lasa la dospit ci se da la frigider pana se pregatesc umpluturile.

MotanLaOale 1

09.05.2018, 15:01

Aia autentica postata de tine????

Sidy 1

15.12.2018, 06:51

O minunatie de baigli . Motane ai un 10 cu stelute, de la mine, bravo !

Valclaudia 1

15.12.2018, 08:18

arata de nota zece!

Rahela Velicu 1

15.12.2018, 09:30

MotanLaOale 1

15.12.2018, 10:23

Multumesc

Ancutsa 1

15.04.2020, 21:59

Ce bine arata!

MotanLaOale 1

15.04.2020, 22:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu doua creme